Project Management en Coordinatie

Project Management is de verzameling van systemen en werkwijzen die uw project vooruit drijven op een gestructureerde en gecontroleerde manier.

De focus ligt op bepaling van scope en budget in balans met kwaliteit, het opzetten van een tijdelijke organisatie, voorbereiding en planning en dit ten behoeve van een beheerste uitvoering en implementatie vanaf ontwerp tot opstart, maar ook zaken als beheersen van wijzigingen en documentatie mogen niet ontbreken. Veiligheid staat steeds voorop.

Elk project vraagt om een unieke aanpak afgestemd op de situatie van de klant.

Project Fasering en Planning

Er is niks zo voor de hand liggend als de noodzaak voor project fasering en plannen. Echter de uitwerking er van faalt dikwijls om diverse redenen; de fasering wordt aangenomen als gekende materie en planning gebeurt volgens gewenste milestones.

Er zijn echter zo veel facetten aan fasering en planning dat men gemakkelijk het overzicht of de controle verliest. Proactiviteit en communicatie zijn de kernwoorden bij planning, toch worden veel projecten ad hoc gecoördineerd, met gekende gevolgen van dien; het project loopt uit en kost meer dan voorzien.

INLINE project kan u helpen om niet alleen strategisch uw project te plannen en te faseren, maar ook de detail planning uit te werken om uw project onder controle te houden.

Engineering & Consulting

Engineering kent vele disciplines. INLINE project heeft ervaring in process installaties met vloeistoffen en poeders, doseren, mengen, transfereren en opslag.

Tijdens de voorbije 20+ jaar heeft INLINE project ervaring opgebouwd in utiliteiten zoals HVAC en clean rooms, verwarming en koeling, stoom en condensaat, maar ook in clean utiliteiten zoals RO en WFI waters, autoclaven en parts washers, koude en warme geconditioneerde ruimtes en vriezers, enz.

Referenties

Selectie van enkele eindklanten
Ga naar LinkedIn voor alle referenties

Mich Huyge

zaakvoerder en consultant

  • mobiel : +32 (474) 98.27.03
    email : huyge.mich@inline-project.be

INLINE project BV

info@inline-project.be

BTW NR :
BE0.475.520.922

BNP Paribas Fortis :
BE34 001357979 99
BIC GEBABEBB

INLINE project BV - 2021
Tien Aprillaan 4, B-9820 Merelbeke

SiteLock